За мен

Здравейте! Казвам се Кристина, висока съм 169.23 см и през повечето време тежа 53 кг. Малко не ми достигна за да стана манекенка, затова станах…  Това което станах. По принцип си мисля, че ще стана нещо друго в бъдеще, но знае ли човек, какво ще стане всъщност когато порасне. Само знае, че ще стане. От всичко най-неприятното е, че изобщо не е ясно кога ще стане нещо, ако изобщо стане и като цяло разбира какво е станал, чак когато стане. Това е толкова дълъг и неясен процес, че докато чакаш да му дойде времето да станеш каквото ще ставаш, ставаш нещо друго.

Аз, за сега зная само, че съм жена. Съществувам в града и живея в планината, сънувам че пиша и че летя на гърба на водни кончета (това последното е абсолютната истина) и други фантастични неща сънувам, но няма нужда толкова от скоро да си признавам всички психични отклонения.

За сега само ще кажа, че обичам да пиша, обичам да ям, обичам движението и нещата които са естествени. От всичко най не понасям граници, ограничения и етикети. Приемам хората такива каквито са с ясната мисъл, че човек не е константа и не бива да се поставя в рамка.

Това съм аз днес, но не се знае коя ще бъда утре..